Набор Обновлений Updatepack7r2 Для Windows 7 Sp1 И Server 2008 R2 Sp1


Als een standaardaccount beheerdersrechten vereist, kunt u zich aanmelden bij elk account dat al beheerdersrechten heeft en de accountinstellingen wijzigen. Plaatselijke winkels bieden mogelijk tegen betaling diensten voor het herstellen van wachtwoorden aan. Meld u aan bij een lokaal account en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden. Stel beveiligingsvragen in om te voorkomen dat u geen toegang meer hebt tot uw lokale account als u uw wachtwoord vergeet. Meld u aan bij een Microsoftaccount en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden. Als u gebruik maakt van een lokaal gebruikersaccount dat HP niet kan herstellen en u het wachtwoord verloren of vergeten bent, stelt u uw wachtwoord opnieuw in.

  • Deze technologie is veel veiliger dan traditionele wachtwoorden, aangezien u en uw apparaat de verificatie voor Windows, uw apps en uw gegevens vormen.
  • Meld u aan bij een Microsoftaccount en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden.
  • Klik op een account in het aanmeldingsscherm om u aan te melden.
  • Hiermee verliest u alle gegevens verliezen waarvan geen back-up is gemaakt naar een externe locatie.
  • U kunt het wachtwoord op elk moment vanaf een ander apparaat opnieuw instellen.

U kunt een reset voor Windows uitvoeren om alle bestanden, inclusief wachtwoordgegevens voor lokale gebruikersaccounts, volledig te verwijderen en de originele instellingen van de computer te herstellen. Zie voor meer informatie Microsoft herstel met een druk op de knop . Als u het wachtwoord van uw gebruikersaccount vergeten bent, kunt u met behulp van een ander beheerdersaccount op het systeem het wachtwoord voor het lokale gebruikersaccount wijzigen.

Hp

De volgende lijst geeft de besturingsniveaus van elk accounttype weer. Volgende keer dat u zich bij uw lokale account aanmeldt, moet u het nieuwe wachtwoord invoeren. Om deze optie te gebruiken, moet u eerder beveiligingsvragen voor uw lokale account hebben ingesteld. En maakt u vervolgens een gebruikersnaam en wachtwoord voor het nieuwe lokale account. Als u niet wilt dat de computer om een wachtwoord vraagt als u aanmeldt bij uw lokaal account, moet u het wachtwoord verwijderen in de Account-instellingen. Windows Hello kunt u uw Windows 10-apparaten met behulp van uw vingerafdruk, gezichtsherkenning, PIN of afbeeldingswachtwoord te ontgrendelen.

Набор Обновлений Updatepack7r2 Для Windows 7 Sp1 И Server 2008 R2 Sp1

Informatie over de volgende onderwerpen vindt u in de onderstaande secties. Synchroniseer uw instellingen en bestanden op al uw desktops, laptops en telefoons. Meld u aan bij Windows met een account met beheerdersrechten. Als uw computer de vereiste software heeft (vingerafdruklezer of IR-webcamera), wordt Windows Hello automatisch geïnstalleerd tijdens de installatie van Windows.

En selecteer het te wijzigen gebruikersaccount in het gebied Andere gebruikers. Als u uw wachtwoord bent vergeten, voert u onderstaande instructies uit om een wachtwoord te maken in Windows 10. Een optie afhankelijk van of u de aanmeldingsgegevens voor het nieuwe account hebt. Kan een lokaal gebruikersaccount of verbonden account van Microsoft zijn. U kunt de wachtwoordvereiste mogelijk niet uitschakelen als uw computer met een netwerkdomein is verbonden. Met een pincode voor een Windows 10-account worden herbruikbare wachtwoorden vervangen met een combinatie van een specifiek apparaat en de pincode. U kunt zich nu aanmelden bij het account met ntdll.dll ontbreekt in win7 het nieuwe wachtwoord.

Privacy notice: AeroSearcher uses cookies to track user behavior and gather user demographics. To review our privacy policy you should click here.  
To close this window click here acknowledging that you understand: I Understand.